• Systeembeheer

  • PerCom Ondersteuningsovereenkomst

    Met onze ondersteuningsovereenkomst bieden we de mogelijkheid om op vooraf vastgestelde momenten periodiek beheer te laten uitvoeren door onze engineer. In overleg met u plannen we deze bezoeken in voor 4, 6, 8 of 12 bezoeken per jaar, afhankelijk van uw IT omgeving en uw wensen. Met onze ondersteuningsovereenkomst heeft u bovendien het voordeel dat u een vaste engineer krijgt toegewezen, welke ook als klankbord voor al uw IT gerelateerde vraagstukken fungeert alsmede een coördinerende rol op zich neemt. Bovendien geniet u, als ondersteuningsklant, een korting op ons uurtarief.

  • PerCom Beheer op Maat

    Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot uw IT beheer dan bieden we, in overleg met u, een specifiek beheerplan aan. Hierin worden onder andere het beheerplan, de te beheren onderdelen van uw IT omgeving en de duur van de overeenkomst besproken. Of het nu gaat om specifieke wensen met betrekking tot werkplek beheer en/of server beheer, met PerCom ICT Diensten bent u verzekerd van het juiste beheer.

  • Outsourcing

    Wanneer u (tijdelijk) een systeembeheerder nodig heeft dan biedt PerCom ICT Diensten de mogelijkheid om voor (on)bepaalde tijd een engineer in te huren, tegen aantrekkelijke tarieven. Heeft u een systeembeheerder of engineer nodig op projectbasis of om (tijdelijke) drukte op te vangen? Dan bieden wij u een passende oplossing aan, op contractbasis of ad-hoc.