• PerCom Ontzorgt

 • ICT anno 2023 dient goedkoper, sneller maar vooral veiliger en efficiënter te zijn dan vroeger. Veelal wordt onderhoud slechts periodiek gedaan en dan ook nog handmatig. Dit kan anders !!! PerCom Ontzorgt maakt gebruik van speciale software die zorg draagt dat er zo efficiënt, frequent en automatisch mogelijk beheerwerkzaamheden uitgevoerd worden.

 • Volledige controle !

  Elke computer en server wordt continue gecontroleerd op bekende problemen die de werking ernstig kunnen verstoren. Unieke Self Healing Technologie maakt het mogelijk om verstoringen in een vroeg stadium te herkennen, te analyseren en op te lossen met als doel om uw computer en server zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Wanneer nodig ondernemen onze specialisten actie, over het algemeen zonder dat u hier hinder van ondervindt, zodat u gewoon verder kunt blijven werken. Optioneel monitoren wij ook specifieke bedrijfssoftware, bedrijfsprocessen of cloudomgevingen.

  Om uw computer of laptop in topconditie te houden worden automatisch optimalisaties uitgevoerd, afgestemd op het gebruik van uw computer of laptop.

 • Ransomware

  De ESET anti-virus licentie maakt onderdeel uit van PerCom Ontzorgt. Dankzij de unieke detectietechnologie is uw computer en server beschermd tegen bedreigingen van buitenaf waaronder virussen, malware en schadelijke websites. Updates voor uw antivirussoftware worden automatisch geïnstalleerd. Daarnaast controleren wij continu de status van de antivirussoftware en ondernemen wij actie wanneer dit nodig is. Nieuwe beleidsregels worden opgezet en doorgevoerd ter voorkoming van de grootste bedreiging anno 2020, namelijk Ransomware.

  Veiligheidsupdates worden automatisch voor u geïnstalleerd. Tevens controleren wij van een groot aantal softwarepakketten (Bijvoorbeeld : Adobe Acrobat Reader, Java, Adobe Flash, etc) of u de nieuwste versie gebruikt en installeren desgewenst de meest recente versie.

  Met onze securitycheck wordt uw aangemelde computer of laptop dagelijks uitgebreid gecontroleerd op mogelijke veiligheidsissues. Deze controle beperkt zich niet alleen tot het besturingssysteem maar ook de geïnstalleerde software en eventueel aangesloten randapparatuur.
  Onbeperkt gebruik maken van de PerCom Servicedesk, op incident basis met een maximale duur van 30 minuten per call (geen changes), telefonisch, per e-mail of via de PerCom Ontzorgt applicatie.
  Uitgebreide rapportages kunnen maandelijks verstrekt worden, welke overzichtelijk en begrijpelijk de status weergeven van uw computer, server of compleet netwerk.