• Consultancy

  • Uw IT omgeving is een belangrijk middel om uw doelen te behalen. Maar is uw huidige IT omgeving nog up-to-date? Met welke (nieuwe) technieken haalt u het meeste uit uw IT omgeving, en past dit ook binnen uw budget? Voor deze vragen, en meer staan onze consultants voor u klaar. In één of meerdere brainstormsessies bespreken wij de facetten van uw huidige IT omgeving, van infrastructuur tot applicaties. Onze consultants zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en zullen u altijd van een reëel en haalbaar advies voorzien.

  • IT Strategie

    Uw IT omgeving is het hart van uw organisatie, het zijn uw werktools. Maar gebruikt u deze tools wel optimaal? Wat betekent het voor u, wanneer deze tools (tijdelijk) wegvallen, en kan dit voorkomen worden? Bewandelt u nog wel de juiste weg op gebied van uw IT of zijn er betere, voordeligere en/of stabielere oplossingen? Na een eerste kennismaking en intake gesprek bespreken onze consultants bovenstaande scenario’s graag met u. Samen kijken we naar uw huidige omgeving en adviseren u, indien nodig, over eventuele verbeterpunten, kostenbesparingen en mogelijkheden. Indien uw huidige omgeving niet meer voldoet aan uw wensen en eisen dan stellen wij samen met u een plan van aanpak op, waarbij een eerlijk en helder advies aan u wordt voorgelegd, welke binnen uw mogelijkheden en budget passen.

  • Consultants als klankbord

    Indien uw organisatie beschikt over een eigen IT afdeling en/of eigen systeembeheer dan is het goed om te weten dat ook zij kunnen terugvallen op een goede IT (sparring) partner. PerCom ICT Diensten biedt u de mogelijkheid om onze consultants als klankbord aan te stellen, zodat uw eigen IT afdeling op de hoogte is, en blijft, van de mogelijkheden die beschikbaar zijn op gebied van IT. In één of meerdere sessies overleggen wij, samen met uw IT afdeling of uw IT omgeving nog voldoet aan uw wensen en eisen, of de beveiliging nog adequaat is, en welke meerwaarden er eventueel van toepassing zijn, zodat uw IT omgeving optimaal blijft.