• Onze klanten

 • Zowel ZZP’ers, kleine, middelgrote en grote bedrijven alsook overheidsinstellingen maken gebruik van de diensten en/of (Cloud) producten van PerCom ICT Diensten. De relatie die wij met onze klanten aangaan is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. De wensen van onze klanten staan centraal en daarbij wordt rekening gehouden met zowel (technische) haalbaarheid als ook met het budget van de klant.

  Samen met onze klanten bespreken we welke mogelijkheden het beste passen binnen de organisatie en de lange termijn strategie. Of het nu gaat om een IT omgeving op locatie ( on-premise ), een volledige Cloud omgeving, of een hybride omgeving, PerCom ICT Diensten geeft altijd een eerlijk advies en overhandigd een vergelijk van deze oplossingen, tezamen met een reële kostenindicatie. Op deze manier ervaren onze klanten de samenwerking met PerCom als open, eerlijk en betrouwbaar.

 • Testimonials

  Onderstaand een aantal testimonials van een aantal klanten 

 • Philharmonie Zuidnederland

  Door het daadkrachtige handelen van PerCom konden we al binnen een paar uur werken !

  Na een samenvoeging van twee orkesten, zorgde PerCom voor een snel en perfect passend automatiseringsvoorstel; een voorstel waarin PerCom liet zien dat ze zich kon verplaatsen in de wensen en de dynamiek van Philharmonie Zuidnederland. Door het daadkrachtige handelen van PerCom konden we al binnen een paar uur werken. Inmiddels zijn alle programma's volledig geïmplementeerd en beschikken we over een ICT-oplossing die klinkt als een klok.

 • Novoferm

  PerCom houdt continue een vinger aan de pols.

  Sinds 2014 voert PerCom het beheer over het serverpark en het netwerk van Novoferm uit. Periodiek worden de servers voorzien van de laatste patches en projectmatig worden verouderde systemen gemoderniseerd. Binnen het  volledige netwerk – over 4 vestigingen – is een monitoring systeem geïnstalleerd om voortdurend de performance van de infrastructuur te bewaken. Zo worden mogelijke verstoringen al vroeg gesignaleerd, zodat ernstige problemen voorkomen kunnen worden.

  Met de ondersteuning van de deskundige PerCom medewerkers is onze eigen IT afdeling in staat om uitdagingen om te zetten in professionele IT oplossingen. PerCom ontzorgt!