• Onze klanten

 • Zowel ZZP’ers, kleine, middelgrote en grote bedrijven alsook overheidsinstellingen maken gebruik van de diensten en/of (Cloud) producten van PerCom ICT Diensten. De relatie die wij met onze klanten aangaan is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect. De wensen van onze klanten staan centraal en daarbij wordt rekening gehouden met zowel (technische) haalbaarheid als ook met het budget van de klant.

  Samen met onze klanten bespreken we welke mogelijkheden het beste passen binnen de organisatie en de lange termijn strategie. Of het nu gaat om een IT omgeving op locatie ( on-premise ), een volledige Cloud omgeving, of een hybride omgeving, PerCom ICT Diensten geeft altijd een eerlijk advies en overhandigd een vergelijk van deze oplossingen, tezamen met een reële kostenindicatie. Op deze manier ervaren onze klanten de samenwerking met PerCom als open, eerlijk en betrouwbaar.

 • Testimonials

  Onderstaand een aantal testimonials van onze klanten

 • Bloem Group

  Percom is al 10 jaar de ICT partner van de bedrijven binnen de Bloem Group.

  Er is op verschillende vestigingen een stabiele serveromgeving gerealiseerd en er wordt periodiek onderhoud uitgevoerd. 
  Het onderhoud wordt uitgevoerd door een vaste systeembeheerder wat als zeer prettig wordt ervaren.
  Bij calamiteiten staat Percom en de systeembeheerder altijd klaar om ervoor te zorgen dat alles weer snel in de lucht is.
  Ook richting de toekomst wordt meegedacht over de ontwikkeling van het bedrijf en de daarbij horende uitdagingen op ICT-gebied.

 • Total Belting

  Vanuit een scenario waarin de toenmalige provider niet meer voor continuïteit kon zorgen zijn wij in contact gekomen met Percom.Vanaf het begin hebben zij heldere en begrijpelijke IT-taal gesproken. In het gezamenlijke traject hebben we een totaaloplossing geïmplementeerd welke past bij onze behoefte.

  De communicatie verloopt prima en wordt er objectief advies gegeven waarbij ook duidelijk wordt gelet op de kosten.

 • Novoferm

  PerCom houdt continue een vinger aan de pols.

  Sinds 2014 voert PerCom het beheer over het serverpark en het netwerk van Novoferm uit. Periodiek worden de servers voorzien van de laatste patches en projectmatig worden verouderde systemen gemoderniseerd. Binnen het  volledige netwerk – over 4 vestigingen – is een monitoring systeem geïnstalleerd om voortdurend de performance van de infrastructuur te bewaken. Zo worden mogelijke verstoringen al vroeg gesignaleerd, zodat ernstige problemen voorkomen kunnen worden.

  Met de ondersteuning van de deskundige PerCom medewerkers is onze eigen IT afdeling in staat om uitdagingen om te zetten in professionele IT oplossingen. PerCom ontzorgt!