• Netwerken

 • PerCom ICT Diensten ontzorgt u op gebied van IT. Van advisering tot implementatie tot nazorg en (periodiek) beheer. Onze engineers zijn gecertificeerd op gebied van o.a. Microsoft en VMWare maar ook op gebied van storage (SAN’s), firewalls en (HP Procurve) switches. Ook vervullen onze engineers een coördinerende rol voor uw organisatie op gebied van IT.

 • Infrastructuur

  Eén van de belangrijkste middelen binnen uw netwerk omgeving is de infrastructuur. Zaken als routers, modems, (managed) switches maar ook de netwerkbekabeling zijn van groot belang om een snel en stabiel netwerk  te creëren.

 • Draadloze netwerken

  Op het gebied van WiFi levert PerCom ICT Diensten een breed scala aan oplossingen. Voor zowel indoor als outdoor oplossingen kunnen wij u adviseren met betrekking tot draadloze netwerken. Hierin worden zaken als dekking, bereik, snelheid en beveiliging in kaart gebracht en indien gewenst gerealiseerd.

 • Netwerk topologie/inventarisatie

  De topologie van uw netwerk omschrijft hoe de onderlinge netwerk componenten met elkaar gekoppeld zijn. Met deze informatie is het gemakkelijk om te achterhalen welke route de informatie en/of data aflegt binnen de netwerkomgeving en indien noodzakelijk verbeterpunten aan te brengen.

 • Netwerk beveiliging

  Om dreigingen van buitenaf tegen te gaan bieden wij bescherming voor uw netwerk door middel van o.a. Stormshield firewalls, ESET antivirus software, bSMTP diensten ter afvanging van Spam emails etc. Onze engineers zullen ook zorgdragen dat uw systemen te allen tijde voorzien zijn van de nieuwste patches, servicepacks en updates om eventuele beveiligingsrisico’s zo veel mogelijk te beperken.