• PerCom Managed Two-Factor Authentication (2FA)

  • In deze tijd waar veel van uit thuis wordt gewerkt, is de beveiliging van uw bedrijfsgegevens extra belangrijk. Medewerkers welke vanuit thuis werken, loggen in op uw werkomgeving om zo toegang te hebben tot alle programma’s en bestanden van uw organisatie. Deze medewerkers loggen vaak enkel met een wachtwoord in op de RDP server(terminal server) van uw bedrijf. Kwaadwillende kunnen door middel van zwakke of gelekte wachtwoorden toegang krijgen tot uw omgeving. Wij adviseren daarom om de normale authenticatie(wachtwoord) aan te vullen met een tweede factor. Hiermee vermindert u effectief het risico van datalekken en ongewenste toegang welke veroorzaakt worden door zwakke of gelekte wachtwoorden.

    PerCom Managed 2FA biedt krachtige software gebaseerde Two-Factor Authentication (2FA), die het thuiswerkend en mobiele personeel van uw bedrijf in hoge mate beschermt tegen datalekken en ongewenste toegang als gevolg van gelekte wachtwoorden. PerCom Managed 2FA valideert met ESET Secure Authentication elke login op uw RDP server met een uniek eenmalig wachtwoord en voegt een belangrijke beveiligingslaag toe aan de toegang tot de gegevens van uw bedrijf. PerCom Managed 2FA is eenvoudig door ons te beheren, u betaald maandelijks voor het aantal gebruikers die de mogelijkheid hebben om op afstand te kunnen inloggen op uw server.

    De authenticatie-opties omvatten push-authenticatie, evenals het genereren en afleveren van eenmalige wachtwoorden via de mobiele app. De app is gebruiksvriendelijker dan oplossingen met hardware- tokens of apparaten.

    PerCom Managed 2FA helpt uw bedrijf om veilig toegang te krijgen tot uw gegevens. Onze oplossing maakt gebruik van de bestaande Active Directory. Op deze manier kunnen wij snel uw RDS omgeving voorzien van deze extra beveiligingslaag. Zo verminderd u eenvoudig en snel de kans op datalekken.

    Wilt u meer weten over PerCom Managed 2FA of wenst u een vrijblijvende offerte neem dan nu contact met ons op.