• Microsoft gestopt met support op Office 2010

 • Zoals u wellicht reeds vernomen heeft is Microsoft gestopt met het support op Office 2010, dit houdt in dat zij geen beveiligingsupdates meer uitbrengen of ondersteuning bieden voor Office 2010.

  Hoewel u vanaf deze datum uw pc/laptop met Office 2010 kunt blijven gebruiken zonder verdere software- en beveiligingsupdates, loopt u een groter risico op virussen en malware. De mogelijke softwarematige problemen en beveiligingsrisico’s welke dit met zich meebrengt, doet ons adviseren om zo spoedig mogelijk actie te ondernemen en over te stappen naar Office 2019 of Microsoft Office 365.

  De installatie van Office 2019 vereist een systeem met Windows 10.
  De installatie met Office 365 vereist minimaal een installatie van Windows 7 met servicepack 1. Aangezien Microsoft geen updates en ondersteuning meer bied voor Windows 7 sinds 14 januari 2020. Adviseren wij dringend zo spoedig mogelijk naar Windows 10 te upgraden!

  Een eventuele Office 365 licentie zal met u naar wens worden afgestemd daar deze licentievorm meerdere mogelijkheden heeft. Een Office 365 licentie geeft u altijd het recht op de nieuwste versie van Office.

  Neem contact met ons op om de beste optie te bespreken voor de upgrade naar de nieuwste Office versie.