• ESET Platinum Partner

 • PerCom Automatisering is al jaren en ook dit jaar weer gecertificeerd als Platinum Partner van ESET in Nederland. Dit betekend, het hebben van medewerkers welke de benodigde examens hebben behaald en het voldoen aan de gestelde criteria.

  Endpoint Security Solutions zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit een veilige IT omgeving.
  ESET beschermt u op hoog niveau terwijl u werkt. De nieuwste generatie van ESET Antivirus heeft sterk verbeterde detectie- en beveiligingsfeatures om u de krachtigste bescherming te bieden, uiteraard in combinatie met de bekende lage systeembelasting.

  De geavanceerde mogelijkheden van de nieuwe generatie antimalware producten dienen correct te worden geïmplementeerd en bijgehouden om de juiste bescherming te bieden voor uw omgeving.

  Technieken als Machine Learning, Live grid, Malware/DNA-analyses, Threat Intelligence en centraal beheer zorgen voor de juiste verdediging, inzage en controle. Dit is de laatste jaren een vak apart geworden. Onze engineers assisteren bij de pre-sales, implementatie en leveren ondersteuning voor de Enterprise oplossingen van ESET. Daarnaast bieden wij onze relaties zogenaamde health-checks en voorzien wij u van kennis aangaande de laatste ontwikkelingen.

  Veel van onze klanten laten dit beheer over aan PerCom via onze dienst “PerCom NOD Managed” of als onderdeel van uitgebreide beheer dienst “PerCom Ontzorgt”. De Eset licentie maakt deel uit van beide diensten.

  Behalve de voor u juiste inrichting verzorgt PerCom dan ook de Updates voor uw antivirussoftware en controleren wij de status van de antivirussoftware. Wanneer het nodig is onderneemt PerCom actie en kunnen nieuwe beleidsregels worden opgezet en doorgevoerd ter voorkoming van nieuwe bedreigingen.

  Heeft u interesse in één van de security oplossingen van ESET neem vandaag dan nog contact met ons op.