• Microsoft Teams

 • In deze tijd van het Coronavirus kiezen veel organisaties ervoor om hun personeel vanuit thuis te laten werken. Dit kan vele vragen oproepen bij organisaties en medewerkers, zoals hoe kan ik optimaal vanuit thuis samenwerken met mijn collega’s en voorkomt ik dat de productiviteit verloren gaat.
  Als cloud-based Microsoft partner, kunnen wij u helpen met DE oplossing voor thuis te werken. Deze oplossing is Microsoft Teams, hét samenwerkplatform van Microsoft. Hiermee blijft u in contact met uw collega’s en uw klanten. Microsoft Teams is veilig en makkelijk in gebruik.

  Eerst even een korte introductie van Microsoft Teams:

  Microsoft Teams is het programma voor het zakelijk samenwerken & communiceren in groepsverband. Het biedt medewerkers een gebruikersvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal te vergaderen. Zowel intern, thuis of bij externe partners.

  Maak nu 6 maanden gratis gebruik van Microsoft Teams.

  Microsoft besloten om Microsoft Teams gratis beschikbaar te stellen voor alle gebruikers. De voordelen van Microsoft Teams zijn groot. Ervaar dit nu dus gratis en maak kennis met  Microsoft Teams door efficiënt samen te werken en te vergaderen.

  Samenwerken

  Microsoft Teams helpt uw organisatie bij het in standhouden van de samenwerking tussen en met uw collega’s. Teams biedt de mogelijkheid om informatie te delen, te vergaderen en aan projecten samen te werken. Dit draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf. Zelfs als al alle medewerkers vanuit thuis werken.

  Online vergaderen

  Plan uw online vergadering met uw klanten. U kunt een online video vergadering op zetten met uw klanten zonder dat zij gebruik maken van Microsoft Teams. Voor de online video vergaderingen zien we veel alternatieven voorbijkomen, zoals Zoom of videobellen via Whatsapp.

  Microsoft Teams is onderdeel van Office 365 pakket. Wanneer u na de periode van 6 maanden gebruik wenst te blijven maken van Microsoft Teams, dan heeft u hiervoor een licentie nodig, graag adviseren wij u dan met de juiste licentie voor uw organisatie.

  Heeft u vragen of interesse in Microsoft Teams, neem dan nu contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en samen met u Teams integreren voor uw medewerkers.