• PerCom Office 365 backup, de betere backup voor uw Microsoft 365 omgeving

  • Standaard biedt Microsoft een disaster recovery backup welke een maximale retentie heeft van 14 dagen. Om de 12 uur maakt Microsoft een back-up, die in stappen van 12 uur tot 14 dagen geleden kan worden teruggeplaatst. Echter betreft het altijd een actie die via Microsoft zelf moet verlopen en gaat het over het terugplaatsen van een volledige backup.

    Onze ervaring leert dat dit meestal niet gewenst is. Vaak gaat het over bijvoorbeeld de mailbox van één gebruiker, of een bepaald Word of Excel document. Om toch uitsluitend de juiste informatie terug te plaatsen, moet er nogal wat extra werk (met kosten) verzet worden om dit te realiseren.

    Met PerCom Office 365 back-up kunt u, met ondersteuning van onze servicedesk, veel gemakkelijker gebruik maken van een gemaakte backup! Verder heeft u dan een retentie van maximaal 7 jaar op uw Exchange database waarbij iedere 4 uur een back-up gemaakt wordt van uw mailbox. Voor OneDrive en SharePoint is de retentie 1 jaar, waarbij iedere 6 uur een back-up gemaakt wordt van uw database.

    Dus, maakt u gebruik van Microsoft Exchange Online en/of Microsoft Office 365 met OneDrive en/of SharePoint en heeft u vragen of interesse in onze nieuwe dienst, neem dan nu contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden en u een passende aanbieding kunnen doen.