• Microsoft stopt met Windows 7 per 14-01-2020

  • Zoals u wellicht reeds vernomen heeft zal Microsoft na 14 januari 2020 stoppen met het support op Windows 7. Dit houdt in dat er geen technische ondersteuning meer geboden wordt en dat er geen beveiligingsupdates meer uitkomen. Dit kan ook gevolgen hebben voor de werking van software van derden.

    Hierdoor is de veiligheid van uw systemen niet meer gegarandeerd. Hoewel u vanaf deze datum uw PC of laptop met Windows 7 kunt blijven gebruiken, zonder verdere software- en beveiligingsupdates, loopt u een steeds groter risico op virussen en malware.

    De mogelijke systeemtechnische problemen en beveiligingsrisico’s welke dit met zich meebrengt, doet ons adviseren om spoedig actie te ondernemen en tijdig over te stappen naar Windows 10.

    Per PC of laptop zullen er diverse mogelijkheden zijn om te upgraden naar Windows 10. Denk hierbij aan een “eenvoudige” upgrade, tot en met het vervangen van een PC of laptop.

    Laat u door ons vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.